Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2009 08:35

Руні переплутав Дніпропетровськ з Києвом

Руні переплутав Дніпропетровськ з Києвом

Схоже, що не всі футболісти збірної Англії знають, що відбірковий матч ЧС-2010 зі збірною України відбудеться не в столиці, а у Дніпропетровську. Суті висловлювань, звичайно, це не змінює, але все ж...

За словами нападаючого "Манчестер Юнайтед" Вейна Руні, італійський тренер Фабіо Капелло поставив перед командою конкретну мету – виграти всі десять матчів відбіркового циклу. Це завдання вирішуватимуть найсильніші на даний момент футболісти Англії.

"Капелло нам особливо підкреслив, що хоче закінчити кваліфікацію з десятьма перемогами. Виходячи з цього ми і будували підготовку до поїздки в Київ, – зізнався найкращий бомбардир збірної Англії у цій відбірковій кампанії. – Хоча ми, звичайно, самі щиро хочемо там перемогти. Немає жодних сумнівів, що в кожного футболіста в думках буде тільки перемога".

"Є різниця між нинішньою збірною Англії і тою, що була кілька років тому. Тренер Капелло зробив з нас переможців. Особисто я відчуваю себе чудово в розташуванні збірної і кожна нова гра – це нове випробування, нова можливість довести свою силу і в той же час отримати задоволення. Ми повинні обіграти Україну, потім Білорусь і кожного наступного суперника в контрольному матчі", - підсумував Руні.

Нагадаємо, що збірна Англії достроково забронювала собі квиток на Мундіаль, в той час як Україні путівка на ПАР "світить" лише у разі кількох героїчних подвигів. І першою бар"єром на шляху до ЧС-2010 є Англія.

За матеріалами Террикон, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Руні переплутав Дніпропетровськ з Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути