Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 13:25

Керівник "Металіста" розповів про нових гравців і втрати команди

Генеральний директор "Металіста" Сергій Волік відповідав на питання любителів футболу. Волік обкреслив плани команди на зимове міжсезоння і поділився трансферними новинами в стані третього призера розіграшу чемпіонату України.

За словами Воліка, "Металіст" попрощався з півзахисником, котрий виступав раніше за донецький "Металург", Абдулайе Джире. З івуарійцем був розірваний контракт. Також, права рука Олександра Ярославського висловив впевненість в тому, що Андрій Березовчук і Денис Олійник значно підсилять потенціал команди, а орендований у "Шахтаря" Руслан Фомін продовжуватиме працювати в тому ж дусі і радувати вболівальників і тренерський штаб. Це може істотно вплинути на його подальше перебування в клубі.

На питання про інтерес з боку "Металіста" до персони півзахисника "Чорноморця" Володимира Коритька Волік відповів таким чином: "Ми ведемо переговори з багатьма футболістами, але це не означає, що всі вони опиняться в нашій команді". Вдень раніше сам білорус заявляв про те, що не має наміру залишатися в одеському клубі, і веде переговори з декількома українськими і зарубіжними командами.

Окрім цього, контракт з жовто-синіми на 3 з половиною роки продовжив молдавський півзахисник Віталій Бордіян. З гравців "Дніпра", які виставлені на трансфер, "Металіст" ні з ким не веде переговори. Також команда Мирона Маркевича не зацікавлена в послугах нападаючого "Таврії" Володимира Гоменюка.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Керівник "Металіста" розповів про нових гравців і втрати команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути