четвер, 30 серпня 2007 18:44

Розгляд нововведень в єврокубках відбудеться мінімум через місяць

Президент УЄФА Мішель Платіні погодився відкласти на місяць розгляд змін в регламенті Ліги чемпіонів. Платіні хоче, щоб три представники чемпіонатів Англії, Іспанії і Італії грали в Лізі чемпіонів, починаючи з групового етапу, а переможці Кубків країн починали свою участь в турнірі з кваліфікаційного етапу, повідомляє www.championat.ru.

- Ми не збираємося міняти формат Ліги чемпіонів. Але завдяки новій системі ще шість країн буде представлено в Лізі чемпіонів. Грати повинні ті, хто перемагають, а не ті у кого більше грошей. Національні ліги попросили відкласти ухвалення рішення на місяць, і ми пішли їм на зустріч, - заявив Платіні.

Платіні розповів про те, які ще зміни він хотів би внести до Ліги чемпіонів.

- Я хочу, щоб фінал Ліги чемпіонів грався у вихідний день. Я був розчарований, що на фіналі Ліги чемпіонів не присутні діти. Я думаю, що якби гра проходила в суботу, то велика кількість сімей відвідала б стадіон. Також хотілося б, щоб фінал турніру проводився на аренах місткістю близько 75000 чоловік, - сказав керівник європейського футболу.

Найближчим часом УЄФА хоче змінити формат проведення кубка УЄФА і зробити його схожим з Лігою чемпіонів. Кубок повинен буде починатися з трьох кваліфікаційних етапів, а представники 12 сильних чемпіонатів вступатимуть в боротьбу вже з групового етапу.
Зараз ви читаєте новину «Розгляд нововведень в єврокубках відбудеться мінімум через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути