середа, 21 лютого 2007 17:30

Росс Браун може очолити "Макларен"

Компанія DaimlerChrysler планує запросити колишнього технічного директора "Феррарі" Росса Брауна очолити "Макларен". Станеться це у випадку, якщо нинішній керівник команди Рон Денніс залишить свою посаду, повідомляє Лента.ru.

Денніс продав частину акцій "Макларена" арабському холдингу Mumtalakat і сподівається купити у Дейва Річардса команду "ПроДрайв", яка отримала право брати участь у чемпіонаті світу 2008 року.

Частину акцій, яка залишилася, Денніс готовий віддати компанії "Мерседес", яка є співвласником "срібних стріл" та надає команді двигуни.

Росса Брауна вважають одним з найкращих інженерів у сучасній "Формулі-1". Він брав участь у відродженні "Феррарі", як найсильнішої команди в пелотоні. У "Скудерію з Маранелло" Браун прийшов у 1996 році разом з Міхаелем Шумахером. Разом з ним і пішов з команди після минулого сезону. Однак на відміну від семиразового чемпіона, Браун пообіцяв повернутися. Він узяв творчу відпустку на рік.

Зараз ви читаєте новину «Росс Браун може очолити "Макларен"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути