середа, 18 липня 2007 12:11

Російську тенісистку дискваліфікували за атаку на уболівальників

Росіянку Анастасію Родіонову зняли з тенісного турніру в американському Цинциннаті з призовим фондом в 175 тисяч доларів за неспортивну поведінку, повідомляють РІА-Новості.

Після програшу першого гейму в третій вирішальній партії матчу проти німки Ангеліки Кербер десята сіяна турніру Родіонова з розпачу шпурнула м"яч убік, де сиділа невелика група уболівальників, що аплодували її суперниці. Поки спортсменки мінялися сторонами корту, рефері матчу викликав головного суддю турніру Вільяма Коффі, і після недовгої наради було ухвалено рішення про дискваліфікацію Родіонової за "неспортивну поведінку".

- Я просто в шоці, - прокоментувала цю подію росіянка. - Я до цих пір не розумію, за що мене зняли з турніру. Я дуже засмучена. Жодного разу в житті не бачила, щоб когось дискваліфікували в подібній ситуації. Мені не робили попередження. Я не кидала ні в кого м"ячем, ні з ким не сварилася і не кидала ракетку.

Зараз ви читаєте новину «Російську тенісистку дискваліфікували за атаку на уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути