пʼятниця, 12 листопада 2010 16:53

Російський коментатор наговорив на півмільйона рублів

Російський коментатор наговорив на півмільйона рублів

Континентальна хокейна ліга (КХЛ) оштрафувала коментатора каналу "Росія 2" Олексія Дементьєва, що брав участь у висвітленні матчу між "Трактором" і магнітогорським "Металургом", на 500 тисяч рублів. Дементьєв визнаний винним у поширенні інформації, "що ганьбить честь і гідність ліги".

В кінці другого періоду матчу Дементьєв, який виступав в якості експерта, заявив, що результат гри для нього ясний, а квитки на цю зустріч треба було відразу продавати на овертайм. У результаті матч, що відбувся 1 листопада в Магнітогорську, завершився в овертаймі перемогою "Трактора" з рахунком 3:2.

КХЛ не тільки оштрафувала Дементьєва, але й заборонила йому обіймати керівні та тренерські посади в КХЛ, вищій лізі (ВХЛ) та Молодіжної хокейній лізі (МХЛ). Найближчим часом коментатор має намір опротестувати накладений на нього штраф у цивільному суді.

У минулому Дементьєв був хокеїстом, тренером, скаутом, спортивним директором, менеджером і агентом. Ліцензію агента КХЛ йому зберегла.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Російський коментатор наговорив на півмільйона рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути