Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2014 09:40

Російська пропаганда зробила з Підгрушної снайпера АТО

Російська пропаганда зробила з Підгрушної снайпера АТО
Олена Підгрушна championat.com

Українська біатлоністка та заступник міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна відповіла на звинувачення в участі в антитерористичній операції, яка проходить на сході України.

"Враховуючи, що я на сьогоднішній день повністю віддаю себе роботі в Міністерстві, роботі з дітьми та спортсменами, ця інформація викликала у мене шок і почуття несправедливості. Заспокоїли батьки - сказали, щоб не звертала уваги на такі дурниці, а займалася своєю справою. Це позбавлені сенсу домисли і повна маячня. Вчора і сьогодні я брала участь у гала -концертах і спортивних святах в Києві. Ніхто і ніколи не пропонував мені приймати участь в АТО.

На мій погляд, це частина російської пропаганди. Перша інформація пішла з Lifenews, а вони можуть взяти будь-яку людину, представивши її під чужим прізвищем. Напевно, ці "журналісти" вирішили згадати давню історію з прибалтійськими біатлоністками, які нібито воювали в Чечні", - сказала Підгрушна.

Раніше співголова народного фронту "Новоросії" Костянтин Долгов звинуватив Підгрушну у вбивствах мирних жителів у Слов'янську.

"Ви знаєте, що зараз у Слов'янську відома українська біатлоністка Олена Підгрушна працює снайпером? Ось ця спортсменка, яка часто була на російських каналах, коли виступала в біатлоні. Ви знаєте, що її чоловік - член партії "Свобода" Олексій Кайда? Так от, зараз Підгрушна у складі каральних українських сил працює в Слов'янську снайпером і вбиває мирних громадян", - заявив Долгов у прямому ефірі "Росії-1".

Зараз ви читаєте новину «Російська пропаганда зробила з Підгрушної снайпера АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути