понеділок, 09 листопада 2009 18:55

Роналду зробив оригінальне порівняння

Роналду зробив оригінальне порівняння

Півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду порівняв свій перехід в цю команду з англійського "Манчестер Юнайтед" зі стосунками з новою дівчиною. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За словами Роналду, новій дівчині зазвичай прагнуть показати свої найкращі сторони. Футболіст підкреслив, що, граючи за "Реал", він відчуває високу мотивацію, начебто він почав зустрічатися з новою дівчиною.

24-річний Роналду пропустив декілька останніх матчів через травму гомілкостопа. Відновлення півзахисника затягнулося, і, якщо консервативне лікування не принесе результату, йому буде потрібна операція. В тому випадку, якщо Роналду зроблять операцію, він залишиться поза грою до січня 2010 року.

14 і 18 листопада збірна Португалії проведе стикові матчі з Боснією за вихід на чемпіонат світу 2010 року. Роналду був включений до складу національної команди на ці ігри. Керівництво "Реала" висловило надію, що тренерський штаб португальців не ризикуватиме здоров"ям Роналду і не випустить його на поле в матчах з Боснією.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналду зробив оригінальне порівняння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути