середа, 14 жовтня 2009 18:36

Травма Роналду обійдеться "Реалу" в два мільйони євро

Півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, 24 роки, травмований. Він не гратиме до середини листопада.

Збитки "Реала" через травму гравця становитимуть 3,8 млн євро. Їх почасти відшкодує страховка португальського футболіста, тож клуб недорахується 2 млн євро.

Роналду зазнав ушкодження 30 вересня під час матчу групового турніру Ліги чемпіонів проти "Марселя". Португалець травмував ногу внаслідок зіткнення із сенегальським півзахисником Сулейманом Діавара.

Роналду пропустив гру своєї команди проти "Севільї" у чемпіонаті Іспанії 4 жовтня, а 9-го вийшов у складі збірної Португалії проти угорців. Проте зміг відіграти тільки 27 хв. і залишив поле.

Проте керівництво "Реала" та вболівальники стурбовані не тільки через збитки, а й через безпорадність команди за відсутності Роналду.  "Марселю" за рахунку 0:0 після першого тайму португалець двічі забив і заробив пенальті. У Севільї його швидкості для пожвалення гри на фланзі не вистачало — королівський клуб програв 1:2.

Кріштіану Роналду перейшов до "Реала" з "Манчестер Юнайтед" у червні. Мадридський клуб заплатив за гравця 94 млн євро . То був найдорожчий трансфер в історії футболу. Півзахисник отримує в Мадриді 13 млн євро на рік.

Зараз ви читаєте новину «Травма Роналду обійдеться "Реалу" в два мільйони євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути