понеділок, 19 жовтня 2009 08:56

Чаклун пообіцяв Роналду кінець кар"єри футболіста

Чаклун пообіцяв Роналду кінець кар"єри футболіста

Найкращий футболіст 2008 року Кріштіану Роналду найближчим часом завершить свою спортивну кар"єру. З такою обіцянкою виступив португальський чаклун на ім"я Пепе, який раніше напророчив атакуючому півзахисникові "Реала" важку травму.

В інтерв"ю португальському виданню Correio Da Manha чаклун пообіцяв, що вже через чотири місяці Роналду більше не вийде на футбольне поле. За словами Пепе, відновившись від вже існуючої травми, Роналду травмується знову, і це пошкодження виявиться вирішальним.

"Через максимум чотири місяців він повернеться до Португалії і більше ніколи не гратиме у футбол", - заявив чаклун.

На питання про те, хто саме "замовив" чаклунові травму Роналду, Пепе відповідати відмовився, відзначивши лише, що це "жінка, не іспанка і не португалка, їй до тридцяти років, і вона з дуже впливової сім"ї". Як повідомив чаклун, Роналду погано обійшовся з цією жінкою, скориставшись її зв"язками в особистих цілях, а потім кинув її.

Нагадаємо, 30 вересня в матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти "Марселя" Роналду отримав травму гомілкостопа і залишив поле на 70-ій хвилині. Через деякий час португалець знову пошкодив цей же гомілкостоп, граючи за збірну Португалії в матчі за путівку на чемпіонат світу-2010. На остаточне відновлення у португальця, за оцінками лікарів, піде не менше місяця.

24-річний Роналду є найдорожчим футболістом за всю історію цього виду спорту. Влітку 2009 року трансфер Роналду обійшлася "Реалу" в рекордних 94 мільйони євро.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Чаклун пообіцяв Роналду кінець кар"єри футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути