вівторок, 13 жовтня 2009 14:11

Через травму Роналду "Реал" втратить 2 мільйони євро

Через травму Роналду "Реал" втратить 2 мільйони євро

Травма півзахисника мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, через яку він вибув з ладу на три-чотири тижні, обійдеться його клубу приблизно в два мільйони євро. До такого висновку прийшла іспанська газета Marca, яка зробила відповідні підрахунки з урахуванням трансферної вартості гравця та його зарплати.

За даними видання, втрати "Реала" через травму Роналду складуть 3,8 мільйона євро, але частина збитку буде покрита страховкою португальського футболіста. Остаточні втрати клубу - близько двох мільйонів євро.

Роналду отримав травму гомілкостопа 30 вересня в матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти "Марселя". Португалець травмував ногу в зіткненні з сенегальським півзахисником "Марселя" Сулейманом Діавара.

Роналду повернувся на поле 10 жовтня у складі збірної Португалії в матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2010 року з Угорщиною. Півзахисник вийшов на поле в стартовому складі, але через травму був змушений попросити заміну вже на 27-й хвилині.

Португалець повернувся в розташування "Реала", і лікарі клубу прийшли до висновку, що його відновлення займе три-чотири тижні.

"Реал" відмовився відпустити Роналду, який хотів вживу подивитися матч Португалія - Мальта. У разі перемоги португальці займуть друге місце в першій європейській відбірковій групі та зіграють у стикових матчах.

Кріштіану Роналду перейшов у "Реал" з "Манчестер Юнайтед" у червні 2009 року. Мадридський клуб заплатив за нього 94 мільйони євро, і португалець став найдорожчим футболістом в історії.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Через травму Роналду "Реал" втратить 2 мільйони євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути