четвер, 13 жовтня 2016 12:57

Роналду і Джокович потрапили у Книгу рекордів Гіннеса

Роналду і Джокович потрапили у Книгу рекордів Гіннеса
Новак Джокович

Португальський футболіст мадридського "Реала" Кріштіану Роналду і сербський тенісист Новак Джокович потрапили у Книгу рекордів Гіннеса видання 2017 року. Про це повідомляє сайт Guinness World Records.

Роналду став найпопулярнішим спортсменом у Twitter. На 7 жовтня на його сторінку підписані 47 262 909 осіб. Джокович заробив рекордну суму призових за один сезон - $21 460 145.

Крім них рекордсменами стали воротар "Арсеналу" Петер Чех (181 матч "на нуль" в англійській прем'єр-лізі), американська тенісистка Серена Вільямс (найдовший проміжок часу між першим і останнім титулом на турнірах серії Великого Шолома - з 1999 по 2016 рік), нідерландський пілот "Формули-1" Макс Ферстаппен (наймолодший гонщик, який здобув перемогу на етапі "Формули-1" - 18 років і 288 днів, гран-прі Іспанії у травні 2016 року) і американка Холлі Холм (володарка чемпіонських поясів у боксі та змішаних єдиноборствах, ММА).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буффон першим із воротарів виграв Golden Foot

25 серпня 31-річного Роналду визнали найкращим гравцем Європи. Переможця визначило журі, що складалося з журналістів, які представляли всі національні асоціації Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА). 29-річний Джокович - перша ракетка світу, 12-разовий переможець турнірів серії Великого Шолома.

Зараз ви читаєте новину «Роналду і Джокович потрапили у Книгу рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути