вівторок, 28 жовтня 2008 16:37

Роналдо віддав перевагу бразильському клубу

Колишній футболіст збірної Бразилії Роналдо заявив, що має намір продовжити кар"єру в клубі "Фламенго" з Ріо-де-Жанейро. За словами Роналдо, до нього також виявляли цікавість англійський "Манчестер Сіті" і французький ПСЖ, проте форвард має намір прийняти пропозицію "Фламенго". Про це повідомляє агентство DPA.

Роналдо жодного разу не виходив на поле з 13 лютого 2008 року, коли він отримав серйозну травму коліна в матчі чемпіонату Італії "Мілан" - "Ліворно". На початку жовтня лікарі оголосили, що форвард завершив курс відновлення. Роналдо приступив до повноцінних тренувань і буде готовий вийти на поле на початку листопада.

Літом 2008 року у Роналдо закінчився контракт з "Міланом", і італійський клуб не став продовжувати угоду. Повідомлялося про інтерес до форварда з боку ряду команд. Зокрема, контракт Роналдо запропонувала італійська "Сієна".

Роналдо не виключив, що може піти із спорту в 2009 році. За словами бразильця, це відбудеться, якщо він не зможе набрати хорошу форму. В той же час форвард виразив надію, що, виступаючи за "Фламенго", він зможе повернутися на колишній рівень гри.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдо віддав перевагу бразильському клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути