Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2010 15:59

Роналдо показав середній палець уболівальникам своєї команди

Роналдо показав середній палець уболівальникам своєї команди

Дворазовий чемпіон світу з футболу Роналдо вибачився за образливий жест на адресу вболівальників свого клубу "Корінтіанс", повідомляє Associated Press.

Інцидент стався в ніч на 25 березня за київським часом після домашньої поразки "Корінтіанса" від "Паулісти" (0:1) в матчі чемпіонату штату Сан-Паулу.

Роналдо показав уболівальникам середній палець на автомобільній стоянці стадіону "Корінтіанса". Фотографію, на якій Роналдо показує образливий жест, опублікувало приватне бразильське інформагентство Agencia Estado.

За словами Роналдо, перед тим, як він показав уболівальникам середній палець, його дуже сильно образили. Футболіст відмовився говорити про те, хто і як його образив. Роналдо вибачився перед всіма вболівальниками "Корінтіанса", яких образила його поведінка.

У матчі з "Паулісти" Роналдо відіграв всі 90 хвилин. Після поразки "Корінтіанс" опустився на шосте місце в турнірній таблиці чемпіонату штату Сан-Паулу. Команда ризикує не потрапити до півфіналу, куди вийдуть чотири найкращі клуби.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдо показав середній палець уболівальникам своєї команди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути