четвер, 03 грудня 2009 16:49

Роберто Карлос став одноклубником Роналдо

Роберто Карлос став одноклубником Роналдо

Колишній захисник збірної Бразилії з футболу Роберто Карлос підписав контракт з клубом "Корінтіанс", за який виступає колишній партнер Роберто Карлоса по національній команді форвард Роналдо. Роберто Карлос виступатиме за "Корінтіанс" протягом двох років. Офіційно захисник буде представлений як новачок команди 20 грудня 2009 року. Про це повідомляє Associated Press.

36-річний Карлос вирішив повернутися на батьківщину після 14 сезонів в Європі. Останньою командою захисника був турецький "Фенербахче", за який він грав з 2007 року.

У минулому Роберто Карлос виступав за бразильський "Палмейрас", міланський "Інтер" і мадридський "Реал". За збірну Бразилії захисник провів 125 матчів і забив 19 голів. У 1998 році у складі національної команди Роберто Карлос виграв срібну медаль першості планети, а в 2002 році став чемпіоном світу.

За тур до кінця чемпіонату Бразилії 2009 року "Корінтіанс" займає 10-е місце в турнірній таблиці. Клуб з Сан-Паулу в 37 матчах набрав 49 очок і забезпечив собі збереження місця в бразильській Серії А на 2010 рік.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос став одноклубником Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути