пʼятниця, 06 листопада 2009 12:41

Роберто Карлос продовжить кар"єру в Бразилії

Роберто Карлос продовжить кар"єру в Бразилії

Захисник турецького футбольного клубу "Фенербахче" Роберто Карлос перейде до однієї з бразильських команд. Про це пише іспанське видання Marca.

Карлос планує повернутися до Бразилії в січні 2010 року і вибирає між двома варіантами продовження кар"єри - "Сантосом" і "Корінтіансом" із Сан-Паулу.

За словами Роберто Карлоса, він може з вірогідністю 50 відсотків перейти в будь-який з цих клубів. Бразилець також підкреслив, що він може і залишитися в "Фенербахче" до кінця сезону-2009/10. Роберто Карлос повідомив, що рішення про своє майбутнє він прийме 10 листопада.

Роберто Карлос відзначив, що його рішення повернутися до Бразилії не викликане фінансовими причинами. Захисник сказав, що вже заробив достатньо грошей, але хоче ще два або три роки пограти в сильній команді.

Роберто Карлос у минулому виступав за бразильський "Палмейрас", міланський "Інтер" і мадридський "Реал". У 2007 році він перейшов у "Фенербахче". За збірну Бразилії захисник провів 125 матчів і забив 19 голів. У 2002 році в складі національної команди Роберто Карлос став чемпіоном світу.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос продовжить кар"єру в Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути