Ексклюзиви
вівторок, 16 червня 2009 09:42

Роберто Карлос пішов під вінець (ФОТО)

Автор: picapp.com
 

Знаменитий бразильський футболіст 36-річний Роберто Карлос розпрощався з холостяцьким життям. Обраницею захисника "Фенербахче" стала 25-річна Маріана Лукон.

Урочиста церемонія, на якій були присутні, більше ніж 600 гостей, пройшла в Сан-Паулу. Наречені провели весільну ніч в номері люкс готелю Sheraton і відправилися у весільну подорож у Дубаї.

Роберто Карлос добре запам"ятався любителям футболу своїми особливо сильними дальніми ударами, з яких забив чимало голів. У березні 2004 року Пеле включив Роберто Карлоса в свій список 125 найвидатніших діючих футболістів. Йому належить світовий рекорд за силою удару і швидкості польоту м"яча, яка деколи досягала 140 км/год.

Роберто Карлос (повне ім"я - Роберто Карлос да Сілва; порт. Roberto Carlos da Silva; народився 10 квітня 1973 року в Гарку, Бразилія) - знаменитий бразильський футболіст, захисник турецького клубу "Фенербахче".

Зіграв 125 матчів і забив 11 голів за національну збірну Бразилії, Чемпіон світу 2002 року, срібний призер Чемпіонату світу 1998 року. Провів більше 100 матчів в Лізі чемпіонів за мадридський "Реал", кольори якого захищав 11 сезонів.

"Сегодня", "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос пішов під вінець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути