пʼятниця, 12 червня 2009 17:15

Станіслав Богуш одружився (ФОТО)

Сьогодні, 12 червня, одним холостяком в "Динамо" стало менше. Воротар команди Станіслав Богуш одружився на киянці Олені. Церемонії одруження передувало вінчання в Києво-Печерській лаврі.

Молодята познайомилися в серпні минулого року, через три дні після переїзду Стаса із Запоріжжя до Києва. Бажанню бути разом не перешкодили численні збори і виїзди на матчі Богуша разом з "Динамо", запрошення в збірну України.

У святковий день розділити радість новоствореної сім"ї зібралися численні гості, серед яких немало відомих у футбольному світі людей. Із запорізького "Металурга" приїхали друзі Олексій Годін, Віталій Вернидуб, Віталій Постранський, Владимир Польовий та інші, практично у повному складі привітати Стаса і Олену прийшли динамівці Києва.

Перед урочистою церемонією молодята зробили прогулянку по Києву. Першим і, мабуть, найбажанішим її пунктом став стадіон "Динамо". Білий лімузин підвіз їх прямо до центрального входу, а перш ніж вийти на поле стадіону, Стас і Олена зайшли в розташований неподалеку фан-клуб. Можна уявити здивування присутніх там молодих хлопців і дівчат! За їх словами, таке в історії клубного фан-руху відбулося вперше. Далі на полі стадіону, з виглядом на Маріїнський парк, відбулася фотосесія молодят і гостей.

Узявши на руки Олену, Стас оголосив гостям, що "зараз відбувся найприємніший вихід на футбольне поле". Відірвавшись від робочих справ, з клубного офісу до Стаса і Олени вийшов президент "Динамо" Ігор Суркіс. Тепло привітавши сяючу від щастя пару, Ігор Михайлович побажав створити міцну сім"ю, жити в радості і щасті.

"Медовий місяць" молодята проведуть на Мальдівських островах.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Станіслав Богуш одружився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути