вівторок, 23 лютого 2010 14:14

"Футбол" транслюватиме чемпіонат Бразилії

"Футбол" транслюватиме чемпіонат Бразилії

Телеканал "Футбол" підписав ексклюзивний контракт на здійснення показу чемпіонату Бразилії на території України. Прямі трансляції стартують в ефірі телеканалу вже найближчим часом.

Бразильська першість є головною кузнею зірок світового футболу - гравців, які впродовж останніх років визначають обличчя багатьох європейських грандів. Роналдіньо, Роналдо, Кака, Дієго - всі вони починали свій шлях саме з чемпіонату Бразилії.

Не варто забувати і про значну кількість бразильських легіонерів у Чемпіонаті України: Фернандіньо, Жадсон, Бетао, Жажа, Едмар сьогодні знаходяться на провідних ролях у своїх клубах. У глядачів буде можливість на власні очі спостерігати процес становлення талановитих гравців, багато хто з яких згодом опиниться в провідних європейських і українських клубах.

Любителів футболу чекають легендарні команди: "Сантос", "Греміо", "Фламенго", "Сан-Паулу", "Корінтіанс", "Палмейрас"; надзвичайні стадіони з шаленою торсидою, технічна і емоційна гра - одним словом, все, що необхідне найвимогливішому футбольному гурманові.

Станьте свідками набйбільш захоплюючих ігор, красивих голів і драматичних розв"язок чемпіонату Бразилії в прямих трансляціях тільки на телеканалі "Футбол".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Футбол" транслюватиме чемпіонат Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути