четвер, 18 лютого 2010 10:33

Матчі української Прем"єр-ліги побачать на Близькому Сході і в Африці

Матчі української Прем"єр-ліги побачать на Близькому Сході і в Африці

Міжнародний партнер Прем"єр-ліги компанія IMG реалізувала пакет медіа-прав 11 клубів на території Близького Сходу і Північної Африки. Ліцензію отримала компанія "Kuwait TV".

Тепер аудиторія спортивного телеканалу "Kuwait TV3", який має ефірне покриття у 21 країні арабського світу, спостерігатиме за матчами української Прем"єр-ліги. Починаючи з весняної частини чемпіонату, у кожному турі кувейтці обиратимуть для трансляцій два поєдинки.

Близький Схід − це перспективний ринок із вибагливим глядачем, − коментує цю угоду директор з розвитку ПЛ Вадим Галаган. − Тому у кілька разів приємніше, що "Kuwait TV" зацікавився нашим продуктом. Розширення телевізійного охоплення української Прем"єр-ліги на нові регіони Близького Сходу та Північної Африки − ще одне свідчення того, що наш телевізійний продукт стрімко розвивається.

З наступного сезону, в разі об"єднання прав всіх клубів Прем"єр-ліги в єдиний пул, присутність українського елітного футбольного дивізіону у світовому інформаційному просторі може ще суттєвіше збільшитися. Відповідно, зростуть і доходи клубів від реалізації міжнародних медіа-прав.

Кувейт став п"ятою іноземною країною, телеканали яких транслюють матчі Прем"єр-ліги. Раніше ПЛ самостійно уклала ліцензійні угоди з телекомпаніями Росії та Румунії, а завдяки співпраці з компанією IMG до показу матчів приєдналися також Польща та Вірменія.

За матеріалами УПЛ

Зараз ви читаєте новину «Матчі української Прем"єр-ліги побачать на Близькому Сході і в Африці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути