Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2009 10:16

Данілов зустрівся з першими людьми англійської Прем"єр-ліги

 

Віталій Данілов 19-21 жовтня 2009 р. провів робочі зустрічі із керівниками футбольної Прем"єр-ліги Англії.

Президент української Прем"єр-Ліги обговорив зі своїм британським колегою Дейвідом Річардсом стан справ у професіональному футболі обох країн, а також вступ українського Об"єднання до ЄПФЛ. Цю організацію також очолює голова Прем"єр-ліги Англії.

В рамках програми знайомства із провідним британським досвідом Віталій Данілов також мав зустрічі із головою футбольної адміністрації Джейн Пардон, директором суддівського департаменту Кейтом Хаккетом, директором медіа напрямку та міжнародного мовлення Філом Лайнзом та головою відділу маркетингу Крейгом Едмондсоном.

Цей візит дозволив ознайомитися із головними аспектами діяльності АПЛ, насамперед у питаннях отримання прибутку від змагань, налагодження роботи незалежного інституту арбітражу, побудови взаємовідносин із національною футбольною асоціацією.

На сьогодні англійська Прем"єр-ліга є найбільш популярною та комерційно успішною футбольною лігою у світі. АПЛ охоплює сумарну аудиторію у 2.65 млрд. людей у 211 країнах світу.

Прем"єр-ліга

Зараз ви читаєте новину «Данілов зустрівся з першими людьми англійської Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути