вівторок, 23 січня 2007 18:13

Роналдіньо не поспішає продовжувати контракт з "Барселоною"

 

Футбольний агент Роберто Ассіш заявив, що його рідний брат, атакуючий півзахисник збірної Бразилії і іспанської "Барселони" Роналдіньо, 26 років, має намір розглянути пропозиції інших клубів, повідомляє Футбол.ua.

Між кращим футболістом світу Роналдіньо, яким він двічі визнавався, і керівництвом каталонського клубу немає ніяких проблем, але виключати перехід бразильця до іншої команду не можна.

Роналдіньо перейшов до "Барселони" влітку 2003 року, і допоміг команді виграти два титули чемпіона Іспанії і отримати перемогу в Лізі чемпіонів. У 2004 і 2005 роках він ставав кращим гравцем миру за версією ФІФА.

- "Барселона" запропонувала братові продовжити контракт до 2014 року, причому пропонує хороші умови, але це не означає, що ми одразу погодимося поставити підпис під угодою. Ми маємо намір розглянути всі можливі варіанти і вибрати якнайкращий, - сказав Ассіш.

У придбанні Роналдіньо вже не раз висловлювали свою зацікавленість лондонський "Челсі" і італійський "Мілан".

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо не поспішає продовжувати контракт з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути