середа, 15 липня 2009 08:39

Ромаріо затримали за несплату аліментів

Ромаріо затримали за несплату аліментів

Легендарний бразильський футболіст Ромаріо у вівторок, 14 липня, був затриманий в Ріо-де-Жанейро за несплату аліментів.

Точна сума несплачених аліментів, які вимагає колишня дружина спортсмена Моніка Сантору, не розголошується. 43-річний футболіст вже дав доручення адвокатам надати всі довідки про сплату грошей, що належать його дочці і синові від першого шлюбу.

У 2004 році нападаючого бразильської збірної також затримували на декілька годин у зв"язку з несплатою аліментів, проте тоді його відпустили, взявши обіцянку заплатити найближчим часом.

Сусіди, які стали свідками недавнього арешту, повідомили, що Ромаріо затримують далеко не вперше. Жителі будинку вирішили, що затримання пов"язане із суперечками навколо квартири футболіста, яка оцінюється приблизно в 7 мільйонів доларів.

У 1994 році Ромаріо допоміг збірній Бразилії здобути перемогу на чемпіонаті світу, ставши найкращим гравцем турніру і найкращим футболістом року. У квітні 2007 року він, за його власними підрахунках, забив тисячний гол, а на весні 2008 року оголосив про завершення кар"єри.

Нагадаємо, 12 липня також за затримку аліментів не зміг вилетіти з Росії колишній воротар футбольної збірної країни Олександр Філімонов. 35-річний футболіст, якого запідозрили в несплаті 707 тисяч рублів, відкинув претензії колишньої дружини і висловив готовність надати документи, які підтверджують його правоту.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ромаріо затримали за несплату аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути