пʼятниця, 26 червня 2009 11:19

Евандер Холіфілд стане бездомним, якщо не погасить кредит

Евандер Холіфілд стане бездомним, якщо не погасить кредит

Колишній чемпіон світу в першій важкій і чотириразовий чемпіон у суперважкій вазі Евандер Холіфілд знаходиться в скрутному фінансовому становищі. Його будинок в передмісті Атланти повинен бути проданий з аукціону, який призначений на 7 липня.

Холіфілд повідомив пресу, що в четвер питання з продажем його будинку повинне бути врегульоване. Евандер не встигає погасити заборгованість по 10-мільйонному кредиту.

Минулого року будинок з 109 кімнатами, включаючи 17 ванн, 3 кухні і кегельбан, вже повинен був бути виставлений на аукціон, але в останню мить Холіфілд зумів врегулювати питання з Washington Mutual Bank до початку торгів.

Холіфілд, який заробив на рингу більше 200 мільйонів доларів, тепер не встигає відбиватися від кредиторів. Евандер не здатний погасити кредит у 216 000 доларів перед іпотечною компанією Commonwealth United Mortgage Company.

Також він не в змозі сплатити півмільйонний кредит, узятий для озеленення ділянки навколо свого будинку. Крім того, останні п"ять років Евандер не платив аліменти, а у нього нібито є 11 позашлюбних дітей.

Останній бій проти Валуєва не допоміг Холіфілду. На поєдинку боксер заробив близько 600 000 доларів.

За матеріалами Sports.ru, Associated Press

Зараз ви читаєте новину «Евандер Холіфілд стане бездомним, якщо не погасить кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути