Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2009 11:31

Тайсон спростував чутки про бій з Холіфілдом

Тайсон спростував чутки про бій з Холіфілдом

Американський боксер-важкоатлет Майк Тайсон спростував інформацію про те, що в жовтні 2009 року він проведе поєдинок з Евандером Холіфілдом. Про це говориться в заяві, розміщеній на офіційному сайті Тайсона. 42-річний спортсмен назвав повідомлення про підготовку бою "чутками" і порівняв їх з чутками про своє швидке одруження на дівчині з Англії.

Боксер відзначив, що в даний час він займається рекламною кампанією документального фільму "Тайсон", який вийде на екран 24 квітня 2009 року, а також працює над книгою.

Про те, що Тайсон і Холіфілд проведуть бій в столиці Об"єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі, оголосив мільярдер Сулейман Аль-Фахім. Повідомлялося, що поєдинок пройде на стадіоні імені шейха Заїда просто неба, а спостерігати бій зможуть 25 тисяч прихильників боксу.

За даними ArabianBusiness, кожен з боксерів повинен отримати за бій по 34 мільйони доларів. Якщо поєдинок все ж таки відбудеться, він стане третьою в історії зустріччю на рингу Тайсона і Холіфілда. У попередніх двох боях цих спортсменів перемоги взяв Холіфілд.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Тайсон спростував чутки про бій з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути