Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 14:12

Рогге упевнений в успішній організації Олімпіади-2014 в Сочі

Президент Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге вважає, що Росія добре справиться з організацією Олімпійських ігор, повідомляє www.gazeta.ru.

- У нас відбулася украй плідна зустріч з оргкомітетом, а також з президентом Росії. Ми відчуваємо, що уряд Росії надає всю необхідну підтримку цьому проекту, і ми упевнені в тому, що організація Ігор в Сочі буде забезпечена на вищому рівні, - сказав Рогге за підсумками зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

- Ви можете розраховувати на повну підтримку МОК в процесі підготовки і Іграм, - заявив Рогге. - У нас є повна упевненість, але проте є декілька питань, які хотілося б обговорити.

Рогге представив президентові Росії легендарного гірськолижника Жана-Клода Кіллі, якого призначив головою координаційного комітету.

- У нього є унікальний досвід підготовки Олімпійських ігор в Альбервіллі, - сказав Рогге.

За його словами, Кіллі був головою координаційного комітету і по підготовці ігор в Туріні минулого року і подаватиме уряду Росії всю необхідну підтримку.
Зараз ви читаєте новину «Рогге упевнений в успішній організації Олімпіади-2014 в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути