Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 20:28

Володимир Кличко збирається на Олімпіаду-2014 в Сочі

Український боксер Володимир Кличко, що нещодавно відстояв свій титул чемпіона світу в надважкій категорії за версією IBF, пообіцяв, що обов"язково приїде в Сочі під час проведення там зимових Олімпійських ігор у 2014 році. Про це повідомляє www.champion.com.ua.

- Я збираюся відвідати Сочі, щоб своїми очима побачити, як місто готується до Олімпіади, але точної дати поки назвати не можу. І, звичайно, я обов"язково приїду в 2014 році, коли там будуть Ігри, - заявив знаменитий боксер на прес-конференції в понеділок, 23 липня.

Кличко зізнався, що дуже зрадів, коли довідався про перемогу російського міста. Четвертого липня, коли президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Жак Рогге оголосив столицю зимових Ігор-2014, боксер був у Кельні і готувався до свого двобою проти американця Леймона Брюстера.

- Я хочу поздоровити Сочі із перемогою, тому що можливість прийняти Олімпіаду зіграє важливу роль в іміджі й економіці держави, - сказав Володимир.

Кличко нагадав, що Україна разом з Польщею недавно виграла право провести чемпіонат Європи з футболу-2012.

- Здорово, що такі серйозні спортивні заходи пройдуть у сусідніх державах. Спорт має силу змінити світ і впливає на підростаюче покоління, а це дуже важливо. У 2012 році ми усі будемо стежити за футбольним чемпіонатом Європи, а через два роки поїдемо в Сочі на Олімпіаду. Я упевнений, що ці  Ігри пройдуть на найвищому рівні, - резюмував Кличко.

 

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко збирається на Олімпіаду-2014 в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути