неділя, 15 березня 2009 10:32

Роджер Федерер стане батьком (ФОТО)

Екс-перша "ракетка" світу швейцарець Роджер Федерер знову почав писати на своєму офіційному сайті. Так, після майже п"ятимісячної перерви він поділився з уболівальниками новиною, що цього літа стане батьком..


Мірка і Роже вже 9-ий рік разом (Reuters)

"У мене є приголомшливі новини, якими я хочу зі всіма поділитися. Мірка і я станемо батьками цього літа. Мірка вагітна, і ми дуже щасливі стати справжньою сім"єю. Наша мрія збувається. Ми дуже любимо дітей, і ця дитина стане першою для кожного з нас", - розповів Федерер. Мірка себе добре почуває і все проходить нормально", - додав він.

Цікаво, що під цим повідомленням, датованим 12 березня, уболівальники вже залишили 2404 коментарів!

Зараз Федерер займає друге місце в світовому тенісному рейтингу. На цьому тижні швейцарець візьме участь в турнірі серії "Мастерс" в Індіан-Уеллсі (США). До речі, якщо Федерер виграє стартовий поєдинок, а українець Сергій Стаховський пройде Іво Карловича, то в 1/16 вони зіграють між собою.

Федерер і Ваврінець, кращим досягненням якої стало 76-е місце в світовому тенісному рейтингу, почали зустрічатися в 2000 році, коли вони виступали на Олімпіаді в Сіднеї.

За матеріалами sport.segodnya.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Роджер Федерер стане батьком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути