понеділок, 23 лютого 2009 14:28

Енді Маррей назвав Стаховського ключовою фігурою збірної України

Автор: andymurray.com
  Енді Маррей і Сергій Стаховський
Енді Маррей і Сергій Стаховський

На думку відомого у минулому тенісиста, а нині - експерта та коментатора Пета Кеша, британець Енді Маррей є головним фаворитом турніру АТР, що стартує в Дубаї у понеділок 23 лютого.

"На мій погляд, Маррей - головний претендент на перемогу в Дубаї. Зараз він показує найкращу гру, і навіть якщо б Роджер Федерер і Рафаель Надаль не відмовилися від участі в турнірі через травми, то я все одно б поставив на британця", - наводить слова Кеша видання gulfnews.com.

"Так, Маррей буде лише 2-м сіяним у Дубаї - одразу після Новака Джоковіча, але це не показник. З тих пір, як серб виграв Aus Open-2008, він вже не здається таким непереможним тенісистом. По-перше, Новаку відверто не вистачає стабільності; по-друге, іноді він займається не зовсім тим, чим потрібно. Так, наприклад, перед стартом Відкритого чемпіонату Австралії цього року Джоковіч, замість того, щоб раніше приїхати до Мельбурну і трохи краще адаптуватися до нових умов, вирішив гарненько розважитися на вечірці в Монте-Карло. У результаті, він програв вже у першому колі в Брісбені, а потім не справився зі втомою у матчі з Роддіком в 1/4 фіналу безпосередньо на Australian Open. А що ж ми бачимо зараз? Маррей прилетів у Дубаї завчасно і вже встиг добре призвичаїтися до нових умов. Джокер ще день тому грав у Марселі, і зараз на акліматизацію у нього просто не залишилося часу", - відзначив австралійський фахівець.

"Проте, не слід забувати про те, що цим хлопцям спершу потрібно дійти до фіналу, - говорить Кеш. - Маррею вже в першому колі доведеться зіграти складний матч проти українця Стаховського, з яким вони зустрічалися у фіналі юніорського US Open 4,5 роки тому. У тій самій частині сітки, де знаходиться Ноле, знаходяться такі небезпечні хлопці як росіянин Михайло Южний, який пройшов до фіналу пару років тому, а також, скажімо, Марін Чиліч з Хорватії, який вже відчув смак перемог у поточному сезоні, вигравши титул у Ченнаї".

Маррей - головний претендент на перемогу в Дубаї.

Офіційний сайт Маррея, у свою чергу, відзначає, що Стаховський - ключова фігура збірної України, яка наступного тижня поїде до Глазго на матч Кубка Девіса проти Великої Британії.

Поєдинок Маррей - Стаховський відбудеться сьогодні о 17:00 за київським часом.

gulfnews.comEurosport

Зараз ви читаєте новину «Енді Маррей назвав Стаховського ключовою фігурою збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути