Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2009 10:13

Рикун завершив кар"єру футболіста

Рикун завершив кар"єру футболіста

Півзахисник харківського "Металіста" Олександр Рикун, який цієї весни отримав загадкову травму напередодні одного з виїзних матчів з ФК "Львів", більше на поле, судячи з усього, не повернеться. В усякому разі, це випливає зі слів головного тренера "Металіста" Мирона Маркевича.

"Рикун працює на благо "Металіста" - шукатиме футболістів, - цитує Маркевича офіційний сайт харків"ян. - Він працює як селекціонер. У нього була травма, йому зробили операцію на руці, але лікоть все одно погано розгинається".

Правда, Маркевич натякнув, що повністю виключати повернення Рикуна як футболіста поки не можна. "Якщо він захоче, то повернеться", - резюмував наставника "Металіста".

Нагадаємо, згідно з низкою версій, у березні Рикун отримав пошкодження внаслідок падіння з вікна третього поверху львівського готелю "Святослав", де напередодні матчу з ФК "Львів" базувався "Металіст". За іншими даними, Рикун посслизнувся на сходинках того ж готелю. За офіційною ж інформацією харківського клубу, Рикун і зовсім отримав травму на одному з тренувань.

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Рикун завершив кар"єру футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути