пʼятниця, 13 березня 2009 14:41

Рикун отримав серйозну травму, але з вікон не випадав

Рикун отримав серйозну травму, але з вікон не випадав

Як стало відомо прес-службі ФК "Металіст", півзахисник команди Олександр Рикун дійсно в даний момент знаходиться в одній з лікарень міста Львова. Слід зазначити, що футболіст отримав пошкодження під час вечірнього тренування в понеділок і був доставлений в лікарню. Здоров"ю футболіста нічого не загрожує. Наступного тижня він повернеться до Харкова і приєднається до "Металіста".

Головний тренер харківської команди Мирон Маркевич спростував інформацію, яка з"явилася в деяких ЗМІ, нібито Рикун випав з вікна. За словами Маркевича, Рикун отримав травму на тренуванні у Львові (матч з львів"янами відбувся 8 березня), і травму серйозну - тепер футболіст півтора-два місяці не зможе грати, повідомляє "Медіапорт".

Довідка gazeta.ua

Олександр Валерійович Рикун (нар. 6 травня 1978, Дніпропетровськ) - український футболіст, півзахисник харківського "Металіста". Провів 8 матчів за національну збірну України. Дебют 21 березня в товариському матчі із збірною Японії. Також виступав за клуби "Металург" Новомосковськ, "Дніпро" Дніпропетровськ та "Іллічівець" Маріуполь (до 2002 року "Металург").

У Вищій лізі України дебютував 17 березня 1998 року в матчі проти одеського "Чорноморця". За результатами опитування гравців, що проводиться спортивною газетою "Команда", був визнаний найкращим гравцем чемпіонату України в сезоні 2003-2004. У 2006 році Рикун вирішив залишити "Дніпро", розірвати контракт і повернутися в "Металіст", в якому виступав на правах оренди.

Після чого в жовтій пресі почали з"являтися образливі статті. Після цього скандалу Рикун успішно виступає в "Металісті", у складі якого завоював 2 бронзових медалі Чемпіонату України, став найкращим роспасовщиком чемпіонату, а так само забив переможний гол у ворота лісабонської "Бенфіки" у Кубку УЄФА, що дозволило команді зайняти 1-е місце в групі.

Зараз ви читаєте новину «Рикун отримав серйозну травму, але з вікон не випадав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути