середа, 18 вересня 2013 23:57

Рибка в "основі", діти у футболках Мілевського: "Динамо" готується до "Генка"
22

Сьогодні київське "Динамо" провело традиційні медіа-заходи перед матчем 1-го туру групового етапу Ліги Європи проти бельгійського "Генка".

На прес-конференцію наставник киян Олег Блохін прийшов разом із віце-капітаном Андрієм Ярмоленком. Журналістів попросили спочатку адресувати запитання гравцеві, щоб швидше відпустити його не тренування.

Варто відзначити, що на прес-конференції було чимало бельгійської преси. Один із журналістів поцікавився в Ярмоленка та Блохіна їх думкою про нападника Дьємерсі Мбокані, який виступав у місцевому чемпіонаті за "Стандарт" та "Андерлехт". Обидвоє похвалили гравця. Олег Володимирович зазначив, що це вдалий трансфер.

Перед тренуванням бельгійські репортери вже самі взялися за Мбокані. Футболіст з посмішкою відповідав на їх питання. Інші динамівці (Євген Хачеріді, Роман Безус та Огнен Вукоєвич), які спілкувалися з українськими журналістами, виглядали дуже зосередженно.

Можливо це результат розмови гравців та тренерів, яка трапилася напередодні. Про що конкретно йшла мова і які висновки були зроблені ніхто не зізнався, але Ярмоленко відзначив, що байдужих у команді немає.

Несподіванкою на тренуванні стала поява голкіпера Олександра Рибки. Вихованцеві "Динамо" дозволили тренуватися з першою командою, але контракт поки не підписано. Воротар ще відбуває свою дворічну дискваліфікацію, яка закінчиться у січні наступного року.

Окрім журналістів за тренуванням спостерігали двоє дітлахів у футболках збірної України, на яких було написано "Milevskiy". Сам Артем Мілевський, у якого 5 вересня закінчився контракт з "Динамо", зараз носить екіпіровку турецького клубу "Газіантепспор". Один із телеканалів знімав хлопчаків для фільму про те, як школярам стати професійними футболістами. Відповідне запитання навіть задали Блохіну на прес-конференції.

"Без важкої праці професійним футболістом не станеш, - каже Олег Володимирович. - У дитинстві на футбол дивишся, як на гру, але дорослий футбол - це важка праця."

Відзначимо, що на тренуванні був присутній генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе, який досить тепло спілкувався з гравцями "Динамо" перед початком заняття.

Перші 15 хвилин традиційно були відкритті для ЗМІ. Далі тренування проходило за зачиненими дверима.

Нагадаємо, матч Ліги Європи "Динамо" - "Генк" відбудеться 19 вересня на "Олімпійському". Початок о 22:05. Пряма трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «Рибка в "основі", діти у футболках Мілевського: "Динамо" готується до "Генка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути