середа, 18 вересня 2013 21:58

"Динамо" потрібен командний дух" - Безус

"Динамо" потрібен командний дух" - Безус
"Футболісти "Генка" добре грають головою" - Безус ФОТО: Gazeta.ua

Київському "Динамо" потрібен командний дух. Про це розповів футболіст киян Роман Безус перед матчем 1-го туру групового етапу Ліги Європи проти бельгійського "Генка".

"У нас відбулася розмова у команді, - каже Безус. - Гравці і тренери спілкувалися протягом тривалого часу. Але це наша кухня, розмова була між нами, тому не варто всього розповідати. Головне, що ми зробили висновки. Сподіваємося, що вони нам допоможуть."

Президент "Генка" назвав "Динамо" фаворитом групи. У квартеті також виступають віденський "Рапід" та швейцарський "Тун".

"Динамо" буде фаворитом групи, якщо боротиметься з палаючими очима у всіх матчах. А якщо ми будемо грати абияк, хоча такого у принципі немає, то буде важко з будь-яким суперником. Коли всі битимуться один за одного, тоді буде хороший результат.

Що стосується "Генка", то сьогодні зранку ми дивилися нарізки їх матчів. Нам протистоятиме хороша команда. Футболісти добре грають головою. Можу виділити нападників. Захисники також непогано діють. У суперника є свої слабкі сторони, але зараз про них не варто говорити.

Для нас головне — самовіддача і бойовий настрій, а також командний дух. Індивідуальна майстерність у гравців є", - зазначив Безус.

Додамо, що в останніх матчах "Динамо" Роман виглядав одним із кращих на полі.

Нагадаємо, матч Ліги Європи "Динамо" - "Генк" відбудеться 19 вересня на "Олімпійському". Початок о 22:05. Пряма трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" потрібен командний дух" - Безус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути