середа, 18 вересня 2013 17:42

"Якщо немає довіри керівництва, треба писати заяву" - Блохін

"Якщо немає довіри керівництва, треба писати заяву" - Блохін
Блохин благодарен руководству за поддержку. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін висловив вдячність керівництва клубу за підтримку. Команда провела кілька невдалих матчів у чемпіонаті України, але президент Ігор Суркіс та генеральний директор Резо Чохонелідзе публічно підтримали наставника.

"Якщо немає довіри керівників, треба писати заяву, - сказав Олег Володимирович сьогодні на зустрічі з журналістами перед матчем Ліги Європи з "Генком". - Звісно, бувають приємні та неприємні розмови. Але я завжди вдячний президенту за підтримку. Треба працювати далі. Завдання з команди ніхто не знімав. Чи опустилися у мене руки? Ні, вони поки на місці. У нас з командою відбулася важлива розмова, яка вже давно назрівала. Я задоволений, що ми її провели. Попереду в нас складний графік і багато матчів. Про те, що ви хочете (українська команда у фіналі Ліги Європи) — у нас також є така мрія".

Нападник "Динамо" Дьємерсі Мбокані допомагає Блохіну готуватись до "Генка".

"В мене є досвід виступів проти бельгійських команд як гравця, але не тренера. Але в нас є Мбокані (футболіст виступав у чемпіонаті Бельгії в складі "Андерлехту"). Отже набуваємо нового досвіду. Сергій Ребров їздив дивитися матчі з "Генком" у Бельгію. Команда грає в атакувальний футбол, є хороші виконавці", - сказав він.

Нагадаємо, матч Ліги Європи "Динамо" - "Генк" відбудеться 19 вересня на "Олімпійському". Початок о 22:05. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо немає довіри керівництва, треба писати заяву" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути