понеділок, 09 вересня 2013 11:56

"Блохін всіх втопив разом зі своїм другом Балем" - Мілевський написав прощальний лист

"Блохін всіх втопив разом зі своїм другом Балем" - Мілевський написав прощальний лист
"Блохін крім того, що п'є каву і курить сигарети на лавочці, більше нічого не робить для команди" - Мілевський ФОТО: gaziantepspor.org.tr

Колишній нападник київського "Динамо" Артем Мілевський перед відльотом до Туреччини, де його чекає нова команда "Газіантепспор", написав листа, в якому дякує за підтримку уболівальникам, критикує Олега Блохіна та Ігоря Суркіса.

"Перше, що хочу сказати - подякувати персоналу, який зі мною працював весь цей час. Дякую тим людям, які готували мою улюблену смачну окрошку, тим, хто стежив за полями, спасибі охоронцям бази і всім, хто допомагав рухатися вперед. Хочу сказати спасибі хлопцям, з ким я жив і з ким я грав. Окреме спасибі уболівальникам і всім, хто щиро поділяв радість наших перемог! Я люблю свій клуб. Це був незабутній час. Ніколи не забуду цей час. Він в серці.

Що стосується моєї роботи, висловлювань Суркіса і Блохіна на мою адресу, то можу сказати наступне. Клуб я собі знайшов, і не важливо, як вимовляється його назва. Найголовніше, що я люблю футбол! Незалежно від того, де я буду грати, я хочу довести самому собі, я хочу займатися своєю улюбленою справою", - написав Мілевський у листі, текст якого наводить ICTV.

"Не буду приховувати, не хотілося так йти з улюбленого клубу. Я ніколи не думав, що це буде так. Але не все залежало тільки від мене. Але це життя! Завжди пам'ятатиму той час із Сьоміним, а особливо з Лужним - це був незабутній і найкращий мій час в "Динамо". Але на цьому життя не закінчується.

Тим більше, нинішній тренер, який крім того, що п'є каву і курить сигарети на лавочці, більше нічого не робить для команди. Цьому доказ нинішнє "Динамо". Блохін велика людина, але ніхто не давав йому право говорити про мене. Він любить говорити "я" "я" "я" , але в клубах, в яких він працював, він усіх втопив разом зі своїм другом Балем!! Не хочу заглиблюватися, але просто я дуже переживаю за хлопців, з якими провів багато років. І 3-е місце це не наше місце! Не місце "Динамо" Київ! Що стосується Михайличенка, навіть слів немає, і не буде. Дай Бог йому здоров'я!

Далі хочу сказати спасибі Григорію Михайловичу за те, що він зробив для мене. Я не забуду цього також ніколи. Що стосується його брата Ігоря, у нас бували різні ситуації, ну і я завжди залишався людиною і ніколи не був у "Динамо" через гроші! Для мене завжди було честю грати за цей клуб! Але останні події змусили мене задуматися.

Я не відступлю від свого законного, оскільки дуже багато віддав цьому клубу і хочу справедливості. Суркіс знає, про що я говорю. Я бажаю моєму клубові перемог і ще раз кажу всім величезне спасибі" , - зазначив футболіст.

Мілевський також зазначив, що у новому клубі до нього поставилися з великою повагою і він готовий віддати всі сили для досягнення поставлених цілей. "Для мене зараз головне набрати форму і показати на що я здатний. Був би такий президент у всіх, було б всім добре" , - додав він.

Нагадаємо, 6 вересня Мілевський підписав контракт з турецьким клубом "Газіантепспор" . За день до цього завершився його контракт з "Динамо" і футболіст отримав статус вільного агента.

Зараз ви читаєте новину «"Блохін всіх втопив разом зі своїм другом Балем" - Мілевський написав прощальний лист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути