четвер, 05 вересня 2013 06:00

Мілевський 5 вересня став вільним агентом

 Мілевський 5 вересня став вільним агентом
Фото: dt.ua

Нападаючий - тепер уже колишній - київського "Динамо" Артем Мілевський 5 вересня став вільним агентом.

Про це повідомив президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю ТСН.

"5 вересня 2013 року він стає вільним агентом. Я йому всіляко бажаю знайти команду, хоча і розумію, що це буде складно", - сказав Суркіс.

При цьому він вважає, що футбольну кар'єру Мілевского згубила "гламурність". "Він - хлопець гламурний, любить гуляти, а футбол у нього був на другому плані. Він віддав багато сил київському "Динамо", правда, не особливо багато ми з ним виграли", - констатував Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко припинив фінансувати "Арсенал" - офіційно

За його словами, Милевский півроку ігнорував тренування, а останні три з половиною місяці його взагалі не бачили в клубі. "Сьогодні йому вже час подумати про майбутнє. Прокинутися одного прекрасного дня і сказати собі: "Усе. З гламурним життям покінчено, тепер тільки професія". Бажаю, щоб через свій майбутній клуб Артем повернувся у національну збірну України", - відзначив Суркіс.

Проте він не знає, яким це може бути клуб. "Взагалі нічого не знаю. В інтернеті читав, що турецький клуб з назвою, яку важко вимовити", - резюмував президент "Динамо".

"Повірте мені, стільки здоров'я, скільки я витратив на нього, розуміючи, що він однозначно талант, я не витратив на жодного футболіста. На жаль, для нього гламурне життя важливіше, ніж усе інше", - повторив Суркіс.

Зараз ви читаєте новину « Мілевський 5 вересня став вільним агентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути