Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2013 11:24

"Мілевський три з половиною місяці не з'являвся в клубі" - Суркіс

"Мілевський три з половиною місяці не з'являвся в клубі" - Суркіс
Ігор Суркіс побажав Мілевському знайти команду. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив , що контракт нападаючого Артема Мілевського з клубом закінчується в п'ятницю, а сам форвард більше трьох місяців не з'являвся на базі в Конча -Заспі, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Щоб ??не розбурхувати громадськість України, я скажу відразу: у Артема Мілевського контракт з "Динамо" закінчується 5 вересня 2013. 5 вересня 2013 він стає вільним агентом. Я йому всіляко бажаю знайти команду, хоча і розумію, що це буде складно. у сильному європейському чемпіонаті він зіграти не зможе, тому що трансферне вікно закрите. Можливо, він вирішив ще на півроку зробити паузу, погуляти, привести себе в потрібні кондиції. Хоча я ще не чув, щоб футболіст, який не тренується, був у нормальних оптимальних кондиціях. Я до Артема жодних претензій не маю. Видно ми винні в такому його вихованні, не до кінця зуміли його поставити на місце. Він - хлопець гламурний, любить гуляти, а футбол у нього був на другому плані. Він віддав багато сил київському "Динамо", правда, не особливо багато ми з ним виграли. Я бажаю йому всіляких успіхів, з 6 вересня 2013 він може стати гравцем будь-якої команди, яка його запросить", - сказав Суркіс, слова якого наводить прес -служба "Динамо".

Мілевського Ігор Суркіс півроку на тренуваннях не бачив.

"Тому навіть не знаю, яке у нього "?ставлення", і не розумію взагалі, чого він хоче в цьому житті. Дуже шкода, що такий талановитий футболіст таким чином закінчить свою кар'єру. А може, і не закінчить, може, він стане зіркою знову в якомусь іншому клубі. Повторю, після 5 вересня він стає вільним агентом, може піти на телебачення, може, його на тренерську кар'єру потягне, тоді він зрозуміє, що таке порушення спортивного режиму", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я тренувати п'яних не вмію" - Блохін поговорив з "батьком Мілевського"

Суркіс також розповів, що Мілевський не приходив з проханням розірвати контракт раніше.

"Можливо, я б пішов назустріч і відпустив би його і до 1 серпня, і до 1 червня, дав би йому можливість працевлаштуватися, отримувати хорошу зарплату в іншому клубі, тому що ми на нього не розраховували. І не я на нього не розраховував, тому що я вирішую багато питань, але не вирішую питання комплектації команди - для цього є головний тренер. Цього року ми провели, я вважаю, чудову трансферну компанію, ми купили хороших футболістів, але їм, звичайно, треба адаптуватися. треба дати час і тренерам, і гравцям, і тоді, сподіваюся, буде результат. А по Мілевському - це було рішення Блохіна. Артем ще навесні намагався грати за "Динамо -2", а потім вирішив взагалі не займатися футболом, а тільки перебувати там, де ми часто бачимо його в різних видах. Підкреслюю, до того моменту, поки він приходив і виконував свої обов'язки, він отримував заробітну плату. А впродовж останніх трьох з половиною місяців ми Мілевського в клубі не бачили, тому, звичайно, він зарплату не отримував. Треба таки ходити на роботу і хоча б відзначатися. Він навіть цього не робив", - сказав він.

Нагадаємо, за інформацією турецьких ЗМІ Мілевський у найближчі дні підпише контракт з "Газіантепспором".

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський три з половиною місяці не з'являвся в клубі" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути