середа, 07 липня 2021 16:58

Рішення збірної з пляжного футболу не їхати на чемпіонат до Москви було складне, але правильне - Ольшанецький

Рішення збірної з пляжного футболу не їхати на чемпіонат до Москви було складне, але правильне - Ольшанецький
Президент ФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький: "Той, хто критикує відмову збірної з пляжного футболу їхати в Росію взагалі не думають, що говорять". Фото: FootBoom

Президент ФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький висловився про відмову нашої збірної з пляжного футболу їхати на ЧС до Москви. За його словами, це рішення хоч і складне, проте цілком правильне, а досвід і тренування футболістів все одно не пройшли даремно.

"Я підтримую рішення не їхати нашим спортсменам у Москву. Вважаю що це небезпечно. Зараз такий складний час, у нас такі напружені відносини із РФ – як нам туди їхати?", - каже він.

"А те, що наші футболісти готувалися, то ж вони постійно тренуються, готуються, і нехай це буде їх підготовка до чемпіонатів у Європі. Але точно не в РФ. Тренування на смарку не бувають", - додав Ольшанецький.

Він сказав, що в РФ перебувати українським спортсменам сьогодні небезпечно. Не виключені будь-які провокації.

"Як там грати, коли навіть за нашу форму збірної карають. То що, не вдягати національну футбольну форму? А ті, хто критикують рішення не їхати, вони, взагалі хоч думають, що кажуть?", - емоційно зауважив президент ФК.

Асоціація пляжного футболу напередодні прийняла рішення, що збірна України відмовляється від участі у фіналі ЧС, бо матчі проходитимуть у Москві.

Рішення підтримали низка футбольних функціонерів, зазначивши про його послідовність, адже ще у в 2019 році, з огляду на існуючі на той час загрози безпеки для гравців національної збірної з пляжного футболу та українських вболівальників на території Російської Федерації, було прийнято рішення відмовитися від участі у матчах європейської кваліфікації в Москві до Чемпіонату світу з пляжного футболу у Парагваї.

Зараз ви читаєте новину «Рішення збірної з пляжного футболу не їхати на чемпіонат до Москви було складне, але правильне - Ольшанецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути