вівторок, 23 червня 2009 08:20

Ребров може продовжити кар"єру в київському "Арсеналі"

Ребров може продовжити кар"єру в київському "Арсеналі"

Чемпіони Росії завершують співпрацю з 35-річним Сергієм Ребровим, який 11 разів вигравав національні чемпіонати в трьох країнах - Україні, Туреччині і Росії. Хавбек не прибув до Австрії на збір "Рубіна", а сервісні служби вже демонтували супутникову тарілку в будинку в Казані, де жив футболіст.

Його менеджер Шандор Варга в даний час узгоджує останні деталі розриву контракту або майбутнього трансферу. Термін договору Реброва з "Рубіном" закінчується в грудні, і зараз він вже має право розробляти будь-які варіанти продовження кар"єри, не ставлячи нинішній клуб у відомість про нові плани.

Майбутнє українського легіонера, який має пропозицію від "Хімок", визначиться в липні. У Росії він зможе бути заявлений за новий клуб лише в серпні, а на Україні клуби виходять з відпустки вже на цьому тижні. Зокрема, в переговори з ветераном вже вступив "Арсенал": до команди Олександра Заварова він може приєднатися вже в найближчий день.

- Не можу підтвердити цю інформацію, але і спростовувати нічого не буду, - сказав вчора Ребров "СЕ". - Слова "диму без вогню не буває", тут цілком доречні. Хотілося б мені попрацювати із Заваровим? Звичайно, так. Думаю, подібну відповідь дав би будь-який футболіст. Тренер "Арсеналу" не тільки відомий у минулому гравець, але і відмінний професіонал. До того ж у Києві мій дім.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ребров може продовжити кар"єру в київському "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути