середа, 25 січня 2012 12:56

"Реал" шукає заміну Моурінью

"Реал" шукає заміну Моурінью

Керівництво мадридського футбольного клубу "Реал" склало список кандидатів на пост головного тренера команди в разі відставки Жозе Моурінью. У цей список потрапили дві людини - наставник лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер і Йоахім Льов, який обіймає посаду головного тренера збірної Німеччини, пише британське видання The Daily Mail.

Іспанські ЗМІ останнім часом багато пишуть про можливу відставку Моурінью з "Реала". Сам тренер 24 січня сказав, що він не знає, чи буде у сезоні-2012/13 працювати в мадридському клубі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви не знаєте цього, оскільки ніколи не грали у футбол" - у Моурінью конфікт з лідерами "Реала"

Як пише іспанська газета AS, у випадку, якщо Моурінью вирішить в односторонньому порядку розірвати контракт з "Реалом", йому доведеться виплатити мадридському клубу 20 мільйонів євро. Однак, за даними видання, Моурінью може домовитися з керівництвом "Реала" і уникнути виплати компенсації.

Венгеру пропонували зайняти пост тренера "Реала" в 2009 році, але тоді французький фахівець відмовився. В даний час "Арсенал" займає п'яте місце в чемпіонаті Англії, а Венгера часто критикують у ЗМІ. Повідомлялося, зокрема, про напружені стосунки тренера з капітаном і кращим бомбардиром "Арсеналу" Робіном ван Персі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст "Реала" наступив Мессі на руку

Що стосується Моурінью, то у нього, за даними іспанської газети Marca, виник конфлікт із захисником "Реала" Серхіо Рамосом. Це нібито відбулося після першого матчу 1 / 4 фіналу Кубка Іспанії з "Барселоною", який "Реал" програв (1:2). Матч-відповідь відбудеться в ніч на 26 січня в Барселоні.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" шукає заміну Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути