Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 10:41

Футболіст "Реала" наступив Мессі на руку

Футболіст "Реала" наступив Мессі на руку

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью заявив, що він бере на себе відповідальність за поразку команди в першому матчі 1 / 4 фіналу Кубка Іспанії з "Барселоною" (1:2). Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Моурінью підкреслив, що у його команди ще є шанси вийти у півфінал але зробити це буде "важко, якщо не сказати "дуже важко".

У матчі з "Барселоною" вже на 11-й хвилині рахунок відкрив форвард "Реала" Кріштіану Роналду. Його Моурінью назвав кращим гравцем матчу у складі мадридського клубу.

На 49-й хвилині захисник "Барселони" Карлес Пуйоль вразив ворота суперника після подачі кутового, а перемогу каталонському клубу приніс гол Еріка Абідаля на 77-й хвилині зустрічі. Моурінью сказав, що ключовим став саме гол Пуйоля, повідомляє ESPN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" перемогла "Реал" у першому матчі Кубка Іспанії

За 20 хвилин до кінця зустрічі стався скандальний епізод, коли футболіст "Реала" Пепе, який вже мав жовту картку, наступив на руку Ліонелю Мессі. Арбітр матчу не помітив того, що сталося і не покарав Пепе. Моурінью зізнався, що він не бачив записи інциденту, але додав, що якщо його гравець став Мессі на руку навмисно, він повинен бути покараний.

Перший матч "Реала" з "Барселоною" пройшов в Мадриді. Матч-відповідь 1 / 4 фіналу Кубка Іспанії відбудеться 25 січня в Барселоні.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Реала" наступив Мессі на руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути