неділя, 16 вересня 2012 12:12

"Реал" програв "Севільї" і відстав від "Барселони" на вісім очок

Мадридський "Реал" зазнав другої поразки в чемпіонаті Іспанії з футболу, поступившись "Севільї" у матчі четвертого туру.

Зустріч, що відбулася у суботу на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" у Севільї, завершилася перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний гол на 2-ій хвилині забив німецький півзахисник "Севільї" Петр Троховскі після розіграшу кутового.

"Реал" тепер відстає від лідера Примери "Барселони" вже на 8 очок. В активі команди Жозе Моурінью після 4 турів всього 4 бали. "Севілья" ж набрала 8 очок і перемістилася на третю сходинку в таблиці. У наступному турі "Реал" відправиться в гості до "Райо Вальєкано", андалусійці - до "Депортиво".

"Севілья" заслужила перемогу, але ми заслужили гіршого. Ми отримали те, що заслужили своєю жахливою грою. У перерві я замінив двох гравців (Месута Озіла та Анхеля Ді Марію), але я хотів замінити сім людей. У нас немає колективного духу. Тільки два або три гравці команди повні рішучості, і зосереджені на тому, що футбол знаходиться в центрі їхнього життя. Але я тренер, тому це моя вина. Прямо зараз у мене немає команди, і це мене турбує. Я стурбований більше своєю командою, ніж відставанням від "Барселони", - наводить слова Моурінью Football Espana.

Також португальський тренер сказав, що на грі "Реала" не відбився поганий настрій лідера клубу Кріштіану Роналду і чутки про його майбутнє.

Севілья - Реал Мадрид 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 2 Троховскі.

Севілья: Палоп, Сісіньо, Спахіч, А. Ботіа, Ф. Наварро, Медель, Мадуро, Навас, Ракітіч (Ману, 61), Троховскі (Кондогбіа, 82), Негредо (Луна, 71).

Реал Мадрид: Касільяс, Арбелоа (Кальєхон, 65), Пепе, Рамос, Марсело, Хедіра, Алонсо, Ді Марія (Бензема, 46), Озіл (Модріч, 46), Роналду, Ігуаїн.

Попередження: Ігуаїн (6), Ф. Наварро (6), Ді Марія (28), Пепе (40), Ракітіч (44), Луна (88).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" програв "Севільї" і відстав від "Барселони" на вісім очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути