понеділок, 20 серпня 2012 10:21

"Реал" втратив очки у першому матчі Ла ліги

"Реал" втратив очки у першому матчі Ла ліги
"Реал" і "Валенсія" зіграли унічию ФОТО: realmadrid.com

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью заявив, що він очікував більшого від своїх гравців у матчі 1 туру чемпіонату з "Валенсією". Про це повідомляє іспанське видання Marca.

19 серпня "Реал" на домашньому стадіоні "Сантьяго Бернабеу" зіграв внічию з "Валенсією". Зустріч завершилася з рахунком 1:1. На 10-й хвилині Гонсало Ігуаїн вивів мадридців вперед, на 42-й хвилині нападник "Валенсії" Жонас відновив рівновагу. Протягом усього матчу "Реал" володів перевагою, мадридці майже у п'ять разів частіше били по чужих воротах (24 удари проти п'яти у "Валенсії").

Моурінью заявив, що його гравцям слід прикладати ще більше зусиль на полі, щоб тішити вболівальників команди. За словами тренера, "Реал" мав прекрасну можливість для вдалого старту в чемпіонаті, оскільки перший матч мадридці проводили вдома. Португалець заявив, що матч з "Валенсією" був не найкращим за останній час, але все ж перемога повинна була дістатися саме "Реалу".

Також португалець виділив воротаря "Валенсії" Дієго Алвеса, який, за словами Моурінью, зробив усе, щоб "Реал" не виграв у цьому матчі. При цьому тренер не став скаржитися на погодні умови. Тренер заявив, що під час гри було дуже спекотно, але погода для всіх однакова, повідомляє "Лента".

Чемпіонат Іспанії

1-й тур

Реал Мадрид - Валенсія 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 1:0 - 10 Ігуаїн, 1:1 - 42 Жонас.

Реал Мадрид - Касільяс, Арбелоа, Пепе (Альбіоль, 46), Рамос, Коентрау, Л. Діарра (Бензема, 62), Алонсо, Озіл, Ді Марія (Кальєхон, 71), Роналду, Ігуаїн.

Валенсія - Дієго Алвес, Жоау Перейра, Р. Кошта, Руїс, Матьє, Гаго, Тіно Коста, Жонас, Фегулі (Вальдес, 82), Гуардадо (П'ятті, 66), Сольдадо (Пареха, 71).

Попередження: Фегулі (31), Руїс (50), Алонсо (74), Жоау Перейра (84), П'ятті (87).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" втратив очки у першому матчі Ла ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути