четвер, 22 жовтня 2009 11:33

Рауль повторив бомбардирський рекорд Мюллера

Рауль повторив бомбардирський рекорд Мюллера

Капітан мадридського "Реала" Рауль наздогнав німця Герда Мюллера у списку найкращих бомбардирів за всю історію єврокубкових турнірів, повідомляє Reuters. В середу, 21 жовтня, Рауль забив свій 66-й гол в єврокубках, відзначившись у домашньому матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти італійського "Мілана" (2:3).

Нападаючий "Реала" забив свій гол на 19-ій хвилині, відкривши рахунок в матчі. В середині другого тайму "Мілан" завдяки м"ячам Андреа Пірло і Пато, вийшов вперед, потім гравець "Реала" Ройнстон Дренте зрівняв рахунок, але на 88-ій хвилині Пато приніс перемогу італійському клубу.

Всі свої 66 голів в єврокубкових турнірах Рауль забив в матчах Ліги чемпіонів. В даний час окрім цього турніру проводиться розіграш Ліги Європи (раніше він називався Кубком УЄФА і Кубком ярмарків). Крім того, раніше існував Кубок володарів Кубків.

У Лізі чемпіонів - 2009/10 "Реал" і "Мілан" виступають в групі С разом з "Марселем" і "Цюріхом". Після трьох турів у "Мілана" і "Реала" по шість очок, а у "Марселя" і "Цюріха" - по три.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Рауль повторив бомбардирський рекорд Мюллера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути