вівторок, 08 січня 2008 15:29

Рамос запропонував Дефо піти з "Тоттенхема" у будь-який момент

Форвард "Тоттенхема" Джермейн Дефо зізнався, що здивований заявою головного тренера клубу Хуанде Рамоса, який оголосив, що Дефо зможе покинути клуб, коли захоче.

- Тренер сказав, що я можу піти, коли захочу. Але я хочу довести, що він невірно про мене думає. Я хочу залишитися тут, в команді. Хуанде Рамос покликав мене в офіс і сказав мені це.

Спершу я подумав, що він жартує. Я припускав, що тренер викликав мене поговорити про матч проти "Арсеналу" або про те, чому я не потрапив в основний склад в матчі з "Редінгом". Але ні. Він сказав:

- Ти можеш піти, коли захочеш.

Але я не збираюся йти і не хочу залишати команду. Мені тут все подобається. Я б хотів підписати новий контракт з "Тоттенхемом". І я сподіваюся, що Рамос візьме свої слова назад, - заявив Дефо.

В той же час нападник не збирається підписувати з клубом, в який прийшов у 2004 році з "Вест Хем Юнайтед" новий довгостроковий контракт, оскільки не задоволений кількістю свого ігрового часу. Вже більше року Дефо далекий від поняття "форвард стартового складу". Конкуренція достатньо висока, адже крім нападника збірної Англії у "шпор" є Дімітар Бербатов, Даррен Бент і Роббі Кін.

Цього сезону на рахунку Джермейна Дефо лише 17 матчів і 4 голи в Прем"єр-лізі.

Джерело: "UA.Футбол"
Зараз ви читаєте новину «Рамос запропонував Дефо піти з "Тоттенхема" у будь-який момент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути