пʼятниця, 27 грудня 2019 15:20

"Райо Вальєкано" отримав покарання за Зозулю

"Райо Вальєкано" отримав покарання за Зозулю
Зозуля в другому за силою дивізіоні Іспанії зіграв 18 матчів і забив 3 м'ячі

Райо Вальєкано отримав покарання за образи нападника Альбасете Романа Зозулі фанатами клубу. За інформацією Marca, мадридський клуб оштрафований на 18 тисяч євро, а наступні два домашні матчі "Райо" проведе при частково закритих трибунах.

Крім того, другий тайм матчу між Райо і Альбасете буде дограний без глядачів. Дата догравання поки невідома. Про це пише "Спортарена".

Нагадаємо, що поєдинок 20-го туру Сегунди між Райо Вальєкано і Альбасете був зупинений в першому таймі через образливі кричалки на адресу Зозулі з боку уболівальників мадридської команди, які називали українця нацистом.

Зозуля за мотивами скандалу отримав загальну підтримку від керівництва Альбасете, президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, Президента України Володимира Зеленського, а також Асоціації професійних футболістів Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Допомагати своїй країні та бути патріотом – це не злочин"- Зозуля прокоментував скандал з фанами "Райо Валєкано"

Конфлікт футболіста з уболівальниками "Райо Вальєкано" пов'язаний з тим, що Зозуля активно підтримує українську армію з моменту початку війни на Донбасі, в той час як ліворадикальні фанати Райо підтримують так звану ДНР.

Зараз ви читаєте новину «"Райо Вальєкано" отримав покарання за Зозулю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути