пʼятниця, 07 листопада 2008 13:23

Райкард очолить "Реал" після відставки Шустера - іспанські ЗМІ

За інформацією каталонської газети El Mundo Deportivo, керівництво мадридського "Реала" розглядає кандидатуру голландця Франка Райкарда на пост головного тренера команди. За даними видання, президент клубу Рамон Кальдерон незадоволений результатами, які "Реал" показує під керівництвом німця Бернда Шустера.

Ввечері 5 листопада мадридці на своєму полі з рахунком 0:2 поступилися туринському "Ювентусу" в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Ця поразка поставила під загрозу вихід "Реала" в плей-офф.

У чемпіонаті Іспанії "Реал" після дев"яти турів з 20-у очками йде на третьому місці. Від лідируючої "Барселони" мадридці відстають на два очки.

Райкард з 2003 по 2008 роки очолював "Барселону". Під його керівництвом команда двічі виграла чемпіонат Іспанії і один раз - Лігу чемпіонів (у сезоні-2005/06). Після закінчення сезону-2007/08 Райкард покинув каталонський клуб.

За даними El Mundo Deportivo, іншим претендентом на пост наставника "Реала" є іспанець Хуанде Рамос. Найбільшого успіху він добився з "Севільей", яку очолював з 2005 по 2007 роки. "Севілья" під керівництвом Рамоса двічі виграла Кубок УЄФА і один раз - Кубок Іспанії. 26 жовтня 2007 року Рамос очолив лондонський "Тоттенхем". 25 жовтня 2008 року іспанець був звільнений з англійського клубу за незадовільні результати.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Райкард очолить "Реал" після відставки Шустера - іспанські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути