субота, 25 вересня 2010 17:57

Рафаель Бенітес вдягає шкарпетки з Міккі Маусом на матчі "Інтера"

Рафаель Бенітес вдягає шкарпетки з Міккі Маусом на матчі "Інтера"
Виявляється, головний тренер міланського "Інтера" Рафаель Бенітес дуже забобонна людина. 50-річний фахівець зізнався, що для того, щоб його команда здобувала перемоги, він одягає щасливі шкарпетки.

Під час матчу четвертого туру Серії А з під штанин іспанця привітно виглядали шкарпетки з зображенням Міккі Мауса. Пізніше, в інтерв"ю La Gazzetta dello Sport, Бенітес зізнався, що вірить у прикмети і сподівається, що цей милий аксесуар в його одязі принесе "Інтеру" перемоги.

Жартував іспанець чи ні, однозначно сказати складно, однак у тій грі проти "Барі" футболісти забобонного наставника здобули переконливу перемогу - 4:0.

Раніше іспанець був помічений в інших шкарпетках, з написом "Football maniac" ("Футбольний маніяк"), але вони, мабуть, не виконали покладених на них обов"язків і Бенітес змінив їх на діснеївського персонажа.

Зараз "Інтер" очолює серію А, тому особливо допитливі вболівальники ще мають можливість звернути увагу на кумедні шкарпетки іспанського тренера.
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Рафаель Бенітес вдягає шкарпетки з Міккі Маусом на матчі "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути