Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 14:57

Рац завершить кар'єру, якщо "Шахтар" не вийде в 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів

Рац завершить кар'єру, якщо "Шахтар" не вийде в 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів

Румунський захисник донецького "Шахтаря" Разван Рац назвав причину, яка змусить його завершити кар'єру футболіста.

"Я повішу бутси на цвях і зав'яжу з футболом, якщо "Шахтар" знову не вийде в 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів UEFA", - сказав Разван Рац в інтерв'ю прес-службі UEFA.

"Ми раді, що досягли успіху, проте цю радість не можна назвати повною, бо нам треба думати про останній матч. Ми не очікували, що "Брага" обіграє "Арсенал", але у футболі трапляється всяке, - заявив румунський захисник "гірників". - Було холодно, і на початку матчу ми грали так, ніби ще не прокинулися, але в результаті ми домоглися легкої перемоги".

"Ми хочемо переписати історію клубу і вперше вийти в плей-офф. Заради цього ми готові битися на смерть", - емоційно підсумував румунський футболіст.

Заява Раца про завершення кар'єри - зовсім не зарозумілість, а лише демонстрація того, наскільки близько підійшов "Шахтар" до свого першого в історії виходу в плей-офф після гостьової перемоги над "Партизаном" з результатом 3:0.

Гірники очолили групу H, випереджаючи "Брагу" і "Арсенал" на 3 очки. В останньому турі чемпіони України зустрінуться з "Брагою", яку вони розгромили на виїзді з рахунком 3:0.

"Шахтар" може вийти в наступну стадію навіть у разі поразки з різницею не більше, ніж у 3 м'ячі, від "Браги", яка обіграла у 5-му турі "Арсенал" з рахунком 2:0.

Ну, а нічия в матчі з "Брагою" і зовсім гарантує команді Мірчі Луческу перше місце в групі.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Рац завершить кар'єру, якщо "Шахтар" не вийде в 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути