середа, 03 вересня 2008 13:29

"Зеніт" став непривабливим для іноземців через справу Аршавіна" - Варга

Футбольний агент Шандор Варга оцінив підсумки літньої дозаявкової компанії для російських клубів.

"Зеніт", не відпустивши Аршавіна, істотно програв в іміджі. Втрати ці, можливо, не відшкодують навіть перемоги в Кубку УЄФА та Суперкубку УЄФА. Що ж, це справа "Зеніту", але клуб зараз не дуже привабливий для іноземців. Гравець повинен мати гарантії, що він може нормально, без нервування, змінити місце роботи.

"Перехід Павлюченка в "Тоттенхем" - абсолютно логічний хід, яким "Спартаку" треба вміло скористатися. Цей клуб продав до Англії вже двох футболістів - спочатку Відіча в "МЮ", тепер ось Павлюченка. Тим самим клуб показує потенційним новобранцям, що поводиться по відношенню до футболістів по-джентльменськи".

"Що стосується Данні, то адекватна ціна футболістові його рівня - 10-12 мільйонів євро. Але у "Зеніта", схоже, просто не було вибору. Португалець потрібен тренеру, інших кандидатів на цю позицію з Європи, мабуть, не було, а терміни йшли. Не скажу, що це розумна покупка, але це й не пущені за вітром гроші. Єдине зауваження - якщо "Зеніт" навчився дорого купувати, що великого розуму не вимагає, варто подумати про те, як дорого і продавати..." - розповів Варга в інтерв"ю "Советскому спорту".

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" став непривабливим для іноземців через справу Аршавіна" - Варга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути